Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

 

Η  Thessalbum με μεγάλη εμπειρία και μεράκι, δραστηριοποιείται στο χώρο των φωτογραφικών εκτυπώσεων. Με έδρα την Θεσσαλονίκη δημιουργεί νέες, σύγχρονες αλλά και κλασικές εφαρμογές που αφορούν το χειροποίητο ψηφιακό άλμπουμ.

Συνδυάζει την τεχνική αρτιότητα με την καλλιτεχνική δημιουργία. Προσφέρει εκτυπώσεις για εξώφυλλα και  καπάκια κουτιών σε υλικά από δέρμα , ύφασμα, ξύλο, plexiglas, μέταλλο. Με άριστη ποιότητα εκτύπωσης φωτογραφικού χαρτιού.

Η Thessalbum επένδυσε σε άρτιο μηχανολογικό εξοπλισμό και τεχνικό προσωπικό, με αποτέλεσμα να μπορεί να οραματιστεί και να υλοποιεί κάθε εργασία που αφορά την εκτύπωση της φωτογραφίας καθώς και την εκτύπωση και κατασκευή ψηφιακών άλμπουμ.

Βρίσκεται πάντα κοντά σας, με την καλύτερη ποιότητα.

 

ΑΜΕΣΑ – ΠΟΙΟΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Δώστε μια Μοναδική Εμπειρία Έμπνευσης &Δημιουργίας στους πελάτες σας

Εμπνευστείτε  και αποτυπώστε για πάντα τις όμορφες στιγμές τους, σε απαράμιλλης ποιότητας χειροποίητα, φωτογραφικά εξατομικευμένα προϊόντα.

Κάντε τους να νιώσουν τη χαρά της απόκτησης των φωτογραφικών μας ειδών, με την μοναδική τους ποιότητα και τις πολλές εκδοχές τους. Θα στολίσουν το σπίτι και θα συντροφεύσουν γλυκά τις αναμνήσεις  για μια ζωή !!!

Με κάθε μεγάλο Άλμπουμ δίνουμε Δώρο ένα ξύλινο κουτί αποθήκευσης, στο καπάκι του οποίου είναι τυπωμένο ή χαραγμένο θέμα της προτίμησής σας. Υπάρχει η δυνατότητα με πολύ μικρή έξτρα χρέωση το τυπωμένο (ή όχι) καπάκι να είναι από plexiglass. Επίσης με μια μικρή χρέωση, διατίθεται  κουτί αποθήκευσης κατασκευασμένο από ύφασμα της επιλογής σας, με τυπωμένο το θέμα που θα μας δώσετε.

Οι μοναδικής αισθητικής και ποιότητας Δημιουργίες μας, προσαρμοσμένες πάντα στις ανάγκες σας, περιλαμβάνουν :

Φωτογραφικά Άλμπουμ

Εκτυπώσεις φωτογραφιών

Καμβάδες

Κούπες εκτυπωμένες

Παζλ

Ημερόλογια

Προσκλητήρια και κάρτες

Aκόμη μπορούμε να σας προσφέρουμε, μια μεγάλη γκάμα εξατομικευμένων ειδών, με αποτύπωση φωτογραφίας και χάραξη.

Μετά την επικοινωνία μας θα είστε σίγουροι ότι κάνατε την καλύτερη Επιλογή !!!

 

Δώστε χαρά και ικανοποίηση στους πελάτες σας !!!

Είμαστε πάντοτε στην διάθεσή σας, για να ικανοποιήσουμε και τις πιο απαιτητικές  ανάγκες.